Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2018, 2:28
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Ulice Ázie pohľadom mladého českého fotografa s výborným citom pre zachytenie atmosféry

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Adam Bakay opäť po roku navštívil východ euroázijského dvojkontinentu a sprístupňuje nám sériu skvelých záberov, ktorú si môžete pozrieť nižšie.

V Slovenskej, respektíve Českej republike sa v posledných rokoch roztrhlo vrece s fotografmi, a to aj vďaka rozmachu socialných sietí, najmä teda Instagramu, pričom možno práca len 10 percent z celkového počtu stojí za to. Na našich stránkach sa avšak snažíme vždy vyselektovať len to najlepšie alebo najzaujímavejšie a diela Adama Bakaya do danej kategórie spadajú po všetkých stránkach. 

23-ročný fotograf z Prahy si nás svojou precíznou tvorbou získal už pred pár rokmi a kontinuálnu kvalitu si udržuje aj v súčasnosti, o čom svedčia spolupráce so spoločnosťami ako Vice, Redbull, adidas Originals, Jägermeister, Pepsi, Reebok alebo Precios Lighting. Okrem komerčne ladených prác ale Adam stíha taktiež veľa cestovať a prostredníctvom objektívu taktiež dokumentovať krásy blízkych či ďalekých krajín. 

Medzi jeho obľúbené kúty zeme bez najmenších pochýb patrí Ázia, do ktorej sa pravidelne rád vracia a nás môže tešiť, že aj tohtoročnú návštevu neabsolvoval bez fotoaparátu zavesenom na krku. Viac vám už ale napovie nasledujúca galéria snímkov mapujúca ulice

P.S. - Mimochodom, s Adamom sme v priebehu minulého roka stihli pripraviť aj dlhý rozhovor, ktorý si stále môžete prečítať tu

Domov
Zdieľať
Diskusia