Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 18:04
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Najdiskutovanejšou prehliadkou NYFW je šou Philippa Pleina. Irinu Shayk sprevádzal robot a večer uzatváral model bez nôh

MÓDA PHILIPP PLEIN
Uložiť Uložené

„Módna prehliadka je ako veselý pohreb. Ťažko pracujete celé mesiace, a keď celý potešený výsledok svojej práce ukážete verejnosti, môžete začať pracovať odznova.“

Minule to bola polonahá Dita Von Teese v pohári a pred ňou bavili pozvaných hostí svojimi vystúpeniami Fergie, Teyana Taylor, Tyga, Iggy Azalea, Rita Ora, Lil Wayne, Future a ďalší. Po móle PP sa prešli mená ako Nina Agdal, Naomi Campbell, Adriana Lima, Jeremy MeeksElsa Hosk, Bella Hadid, Shanina Shaik, Paris Hilton, Winnie Harlow, Cindy Bruna, Izabel Goulart, Lais Ribeiro, Lucky Blue Smith a tak ďalej a tak ďalej. V prvých radoch sedávajú Madonna, Kylie Jenner, Rihanna, 50 Cent, Carine Roitfeld, Nicky Minaj a celá plejáda veľkých hviezd a menších hviezdičiek.

Pre detaily jednotlivých modelov posúvaj

 

#PhilippPlein #PleinSpaceInvasion #FW1819 fashion show

Príspevok, ktorý zdieľa PHILIPP PLEIN (@philipppleininternational),

Už sme si teda zvykli na to, že prehliadky výstredného módneho návrhára Philippa Pleina sú vždy kvalitnou šou, kde okrem zvučných mien nechýbajú luxusné autá, krásne ženy, zaujímavá tematika a celosvetovo preslávení účinkujúci, no jeho posledný počin Plein Space Invasion v Brooklyne (konkrétne v industriálnom Brooklyn Navy Yard) posunul hranice extravagancie ešte o kúsok ďalej a pozvaným oprávnene vyrazil dych.

O nezabudnuteľný zážitok sa totiž postarala 18-metrová kozmická loď, ktorá v sebe ukrývala jednu z najžiadanejších modeliek súčasnosti - krásnu Rusku Irinu Shayk. Veľkolepé divadlo s množstvom efektov však týmto ani zďaleka nekončilo a modelka sa po zasneženom „móle“ prešla v spoločnosti niekoľkometrového transformera. Pozvaným hosťom sa teda naskytol nezvyčajný pohľad hneď v úvode a v rovnakom duchu sa niesol aj zvyšok prehliadky. Modely s výrazným rukopisom PP v čiernej farbe a strieborných odleskoch odpredvádzali napríklad Alexina Graham, Pleinov blízky priateľ Alec Monopoly, Soo Joo, Matthew Noszka, Georgia Fowler, Valery Kaufman a už spomínaná Irina, ktorá s Pleinom dlhodobo spolupracuje. Okrem zábavy a extravagantných modelov sa však prehliadka blysla aj nediskrimináciou ľudí s hendikepom, čo skutočne ceníme a ocenili to napríklad aj Vogue, The Guardian, Harper´s Bazaar a ďalší.

Ako môžeš vidieť vo videu, Irina a robot boli skutočne zohratá dvojica, ktorá prehliadku premenila na zážitok

Domov
Zdieľať
Diskusia