Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018 o 17:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Rodičov v novom horore strašia prízraky ich mŕtvych dcér. V mysterióznom príbehu budú okrem ich psychiky útočiť aj na ich životy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Horor The Terrible Two dorazil s oficiálnou ukážkou. Dáte mu šancu?

Albert a Rose mali ešte pred rokom všetko. Dom aj krásne, zdravé dcéry. Teraz im ostal už len ten dom, keďže práve uplynie rok odvtedy, čo ich dcéry tragicky zomreli.

Ako sa však dozvieme, ich smrť rozhodne nebola náhodná a zdá sa, že súvisí priamo so záhadným domom. Rose sa navyše začne správať dosť zvláštne, akoby svoje dcéry stále videla okolo seba.

Mysteriózny horor The Terrible Two napísal a natočil Billy Lewis. Hlavné úlohy si strihnú Donny Boaz, Cari Moskow, Reid Doyle, Devin McGee, Maureen Mountcastle a Shane Callahan.

Úprimne povedané, trailer zatiaľ neláka na nejakú veľkú udalosť, navyše tá kamera pôsobí dosť amatérsky. Ale ktovie, možno budeme prekvapení. Americká premiéra sa uskutoční 6. marca (březen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia