Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 16:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kritikmi a divákmi milovaný Disaster Artist od Jamesa Franca sa blíži do kín. Zistíte v ňom, ako vznikal najhorší hollywoodsky film The Room

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už o pár dní sa na vlastné oči budeme môcť presvedčiť, či James Franco skutočne natočil brilantnú paródiu.

Prečo nebol James Franco nominovaný na Oscara za najlepší herecký výkon v hlavnej role? Možno si Akadémia nemyslela, že bol až taký dobrý, možno za to mohli obvinenia zo sexuálneho obtažovania, možno za tým bol aj celkom iný dôvod. Nás to už nezaujíma, pretože sa na premiéru Disaster Artist veľmi tešíme.

Ide o pretvorenie príbehu o tom, ako vznikal a ako sa natáčal kultový film Tommyho Wiseaua The Room. Ten bol až taký zlý, až sa stal za veľkou mlákou celkom obľúbeným. Franco režíroval a rovnako si zahral Tommyho, pričom mal množstvo hereckých opôr. 

Reč je o hercoch, ako napríklad: Seth Rogen, Alison Brie, Dave Franco, Zac Efron, Josh Hutcherson, Jacki Weaver, Ari Graynor či Jason Mantzoukas. V malých cameo roličkách sa objavia aj samotný Tommy Wiseau a herec Greg Sestero, z ktorého knihy Francov film vychádza. Objaví sa aj viacero iných hviezd v cameo rolách, ale všetko vám predsa nevyzradíme.

Snímka si má na paškál brať aj súčasný stav Hollywoodu a parodovať, respektíve kritizovať jeho fungovanie či proces tvorenia filmov. Sme teda zvedaví, čím nás Franco v kinách prekvapí. Do kín sa snímka dostane už 15. februára (února).

Domov
Zdieľať
Diskusia