Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018, 18:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Šteklivé rozhovory či oblizovanie zmrzliny z tela - vitajte vo svete 50 odtieňov slobody

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

4 minúty z pripravovaného záveru trilógie Fifty Shades potešia azda len skalných fanúšikov. A ostatných? Veď posúďte sami.

Erotické hrátky hlavnú dvojicu určite neopúšťajú, ale do ich života sa pomaly no isto vnáša manželská kríza. Koreňom jej vzniku bude napríklad zákerný Jack Hyde (Eric Johnson), ktorý sa túži Anastasii (Dakota Johnson) a Christianovi (Jamie Dornan) tvrdo pomstiť a taktiež sa na scéne objaví aj nová mladá žena.

A podľa všetkého má o úspešného Christiana veľký záujem. To isté si myslí aj Anastasia, a preto dá nenásytnej nápadníčke dostatočne najavo, že keď sú dvaja šťastní, nechýba im tretí.

Nižšie priložená štvorica krátkych ukážok z novinky Fifty Shades Freed odhaľuje doposiaľ nevidené zábery. Ak sa radíte medzi fanúšikov série, azda vás potešia. V opačnom prípade budete nad nimi len nemo krútiť hlavou. 

Pre záujemcov však pripomíname, že česká a slovenská premiéra snímky je plánovaná na 8. febrúara (únor) 2018. Zájdete na film do kina? Alebo by to pre vás bola iba veľká strata času?

Anketa:
Zájdete na Fifty Shades Freed do kina?
Samozrejme, videl/videla som aj predošlé časti.
Kvôli svojmu partnerovi som prinútený/prinútená.
V žiadnom prípade, nemám záujem trpieť.
Samozrejme, videl/videla som aj predošlé časti.
26 %
Kvôli svojmu partnerovi som prinútený/prinútená.
6 %
V žiadnom prípade, nemám záujem trpieť.
68 %
Domov
Zdieľať
Diskusia