Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2018, 16:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Slovenský film Backstage vnadí do kín trailerom plným hudby, tanečných choreografií a emóciami nabitým príbehom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vášeň, energia, priateľstvá, hudba a v prvom rade tanec. To všetko a ešte oveľa viac nájdete v novej plnohodnotnej ukážke z blížiaceho sa slovenského projektu.

Slovenským filmom sa v roku 2017 skutočne darilo, o čom svedčí nielen vysoká návštevnosť a úctyhodné tržby z kín, ale aj prekonanie historického rekordu. No a my pevne veríme, že sa rok 2018 rozhodne nenechá zahanbiť a bude sa môcť na svojom konci tiež pochváliť podobnými číslami.

Slovenský film Backstage vnadí do kín trailerom plným hudby, tanečných choreografií a emóciami nabitým príbehom
Zdroj: Bontonfilm

Pomôcť by mu v tom mohla napríklad aj blížiaca sa snímka s názvom Backstage, ktorá sa po teaseri z konca minulého roka konečne predstavuje aj v podobe plnohodnotného oficiálneho traileru.

Nájdete ho o pár riadkov nižšie a ako sa môžete sami presvedčiť, nový slovenský film bude plný vášne, emócií, priateľstiev a najmä kreatívnych tanečných čísel. Tie by mali byť pod vedením choreografa Miňa Kereša a vďaka zoskupeniu The Pastels na naozaj kvalitnej úrovni. Teraz si už ale vychutnajte ukážku.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví Mary (Mária Havranová) a Buddyho (Tony Porucha), mladý zaľúbený pár spod Tatier, ktorý je plný ideálov a snov. Tí spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej budúcnosti a bohatstve. Najviac húževnatý je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, dokonca aj lásku.

Sklamaná Mary tak začne hľadať útechu a pochopenie u citlivého Huga (Ondrej Hraška). Pri tanečnom súboji si však West Coast Crew všimne uznávaný producent (Roman Luknár) a pozve skupinu na casting do tanečnej súťaže, ktorá by im otvorila dvere do sveta šoubiznisu.

Aby si ale splnili svoj sen, musia čeliť rôznym tvrdým prekážkam, kde sú ich vzájomné vzťahy a charaktery podrobené veľmi tvrdej skúške. No keď sa postupom času stávajú miláčikmi publika, producent pre väčšiu sledovanosť vyťahuje na verejnosť ich neľahké životné osudy a skutočnosti, ktoré môžu poriadne naštrbiť ich dlhoročné priateľstvá.

Slovenský film Backstage vnadí do kín trailerom plným hudby, tanečných choreografií a emóciami nabitým príbehom
Zdroj: Bontonfilm

S námetom na film prišiel známy slovenský režisér, scenárista a textár Dušan Rapoš (Fontána pre Zuzanu 1 – 3), ktorého sa režijne chopila Andrea Sedláčková (Fair Play, Musím ťe svést, Oběti a vrazi). Tej so scenárom vypomáhala Naďa Clontz (seriály Tajné životy a Oteckovia).

Okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Martina Piatková, Miroslav Balogh, Natália Baloghová, Marek Homola, Ondro Antálek, Ben CristovaoIvana ChýlkováIgor RattajJudit Bárdos, Dano Antálek, Kryštof Hádek, Tereza Gübelová, Filip Jankovič, Ina Marojevič - Gogálová, Dušan Kaprálik či Anton Šulík.

Navyše, Ben Cristovao popri stvárnení postavy porotcu naspieval spoločne s Máriou Čírovou aj titulnú skladbu. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. marca (březen) 2018, diváci v Česku sa však dočkajú až 7. júna (června). Pre ďalšie informácie klikajte sem, alebo navštívte priamo oficiálny web filmu. Zájdete podporiť Backstage do kina?

Slovenský film Backstage vnadí do kín trailerom plným hudby, tanečných choreografií a emóciami nabitým príbehom
Zdroj: Bontonfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia