Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 21:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rus dal kamarátom do postele živého leva či krokodíla ako žartík. Divoké zvieratá rozospatí priatelia nedokázali oceniť

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Divoké zvieratá zrejme v Rusku len tak pobehujú po ulici.

Žartíky si na portáli Youtube za posledné roky vybudovali solídnu fanúšikovskú základňu, a tak niet divu, že tento trend prenikol aj do Ruska. V tejto krajine pôsobí tvorca Khizri Zapirov, ktorý miluje kontroverziu a škandály, a preto svoje žartíky posúva ešte o úroveň vyššie.

Nezaoberá sa žartíkmi, v ktorých niekto niekoho podviedol, ale rovno si na pomoc už viackrát zavolal svojho kamaráta a trénera divokých zvierat, aby mu pomohol vystrašiť svojich spiacich priateľov. Namiesto múky či studenej vody z vedra teda do spálne dovlečie obrovského hada, krokodíla či dokonca leva, jednoducho ich hodí na postel a potom už len čaká, ako jeho kamaráti zareagujú.

Prebúdzanie pri podobných zvieratách pritom určite nepatrí medzi životné sny nikoho z nás, ale aby sme Khizrimu iba nekrivdili, svojho kamaráta a trénera v jednom má pri žartíkoch vždy vedľa seba, aby zabezpečil, že sa zvieratám nič nestane a náhodou sa nezrania.

Vtip spočíva v tom, že obaja dozerajú iba na zdravotný stav zvierat a nie svojich kamarátov, takže aj keby lev jedného z nich dohrýzol do krvi, ťažkú hlavu by si z toho možno ani nerobili. Ruská verzia žartíkov je preto o dosť výrazne divokejšia, keďže leva by si do vlastného príbytku na Slovensku v súčasnosti priviedol len veľmi ťažko.    

LAD: Vlogger Pranks Mates With Exotic Animals And Reptiles

null


Domov
Zdieľať
Diskusia