Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2018, 20:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmusa uvidíme v roku 2018 v ringu. Nepôjde však o show, ale skutočnú športovú udalosť

HUDBA BOX RYTMUS
Uložiť Uložené

Takto to dopadne, keď vášeň prepadne v profesionálne ambície.

Všetci veľmi dobre vieme, že Rytmus si svoje záľuby vyberá veľmi impulzívne, no keď sa raz do niečoho pustí, snaží sa dostať na úroveň tých najlepších. Samozrejme, nemusíme brať do úvahy rap, keďže ten už dávno zjedol, za všetko radšej spomenieme napríklad nedávnu dobu, kedy ho bavili filmy a účinkovanie v nich.

Krátko na to však prišiel člen Kontrafaktu s novým nápadom, ktorý pravdepodobne vznikol počas jednej z jeho návštev Thajska, kde je podstatne jednoduchšie venovať sa bojovým umeniam.

Nadšenie si však priniesol aj domov, začal aktívne trénovať box, obklopovať sa úspešnými športovcami v tomto odbore a dotiahol to skutočne vysoko. Včera sa na jeho instagrame totiž objavil obrázok s popisom o tom, že sa na dohodol na spolupráci s organizáciou XFN, ktorá má na svedomí obrovské akcie v bojových športoch.

Zatiaľ veľa podrobností nevieme, no dôležité je, že sa Rytmus nechystá na zápas ako na show, ale na profesionálnu športovú udalosť. Určite sa je na čo tešiť a o všetkom akutálnom vás ešte budeme informovať.

 

Deal je dohodnutý, 2018 bude VELKÝ @xfightnights #MoneyFight #RytmusFight

Příspěvek sdílel uživatel @ rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia