Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 11:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Druhá séria oceňovaného seriálu Atlanta má názov aj dátum premiéry. Kedy sa jej dočkáme?

FILMY A SERIÁLY ATLANTA
Uložiť Uložené

Donald Glover nezaháľal a nové epizódy nám prinesie v rekordne krátkom čase.

Druhá séria fenomenálne úspešného seriálu Atlanta dostala oficiálny názov aj dátum premiéry. Jej tvorca a herec Donald Glover prvou sériou debutoval v roku 2016, ale tá druhá bola odložená, keďže Glover zarezával na pľaci sólovky Han Sola, kde si zahrá Landa Calrissiana. Scenáristi však pilne pracovali na ďalších dieloch, takže keď skončil natáčanie Sola, mohol Glover rovno skočiť do rozbehnutej produkcie.

Druhá séria oceňovaného seriálu Atlanta má názov aj dátum premiéry. Kedy sa jej dočkáme?
Zdroj: FX

Aj vďaka tomu si druhá séria odbije premiéru už 1. marca (březen) 2018 a ponesie názov Atlanta Robbin's Season. Do hlavnej úlohy sa samozrejme vráti Donald Glover a môžeme rátať aj s účasťou Briana Tyree Henryho, Lakeitha Lee Stanfielda a Zazie Beetz. Vzhľadom na fakt, že prvá séria sa stretla s ohromným úspechom a odniesla si dve ceny Emmy, je pokračovanie mimoriadne očakávané a fanúšikovia naňho majú iste veľké nároky. Či sa naplnia zistíme už spomínaného 1. marca. Plánujete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia