Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2018, 12:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ana a Christian pokračujú vo vášnivom sexe aj po svadbe. Ako však napovedá trailer, nespútaná erotika skončí, keď ich dobehne minulosť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Posledný diel série s názvom Fifty Shades Freed sa okrem pikantných scén a spoločného života po svadbe zameria aj na dávku akcie či napätia.

Záverečný diel známej filmovej série Fifty Shades, ktorého názov bude tentokrát končiť slovom Freed, sa do našich kín dostane už začiatkom februára. No a keďže sa nám snímka naposledy pripomenula ešte v novembri minulého roku, bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa od štúdia Universal Pictures dočkáme ďalšieho lákadla. Dnešný trailer má viac než dve minúty a hoci obsahuje množstvo záberov z ukážok predošlých, nájde sa v ňom aj niekoľko celkom nových. Koniec koncov, presvedčiť sa môžete sami.

V poslednej časti sa dozvieme, že vynaliezavosť a erotické fantázie ústredný pár neopustili ani po vstupe do manželského zväzku. Anastasia (Dakota Johnson) a Christian (Jamie Dornan) si budú aj vďaka rozprávkovému bohatstvu ďalej užívať spoločný život, no Ana túži pokračovať v kariére knižnej redaktorky, čo Christian znáša iba ťažko. A aby toho nebolo málo, z milosti sa vynorí Jack Hyde (Eric Johnson), ktorý má s oboma nevyriešené účty a pre pomstu je schopný urobiť čokoľvek.

Snímku Fifty Shades Freed režíruje James Foley (Fifty Shades Darker, seriál House of Cards), o scenár sa postaral Niall Leonard a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger či Marcia Gay Harden. Premiéra je u nás naplánovaná na 8. februára (únor) 2018 a pre viac informácií klikajte sem. Patríte k fanúšikom tejto série, alebo skôr k jej odporcom?

Domov
Zdieľať
Diskusia