Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2017, 9:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Neill Blomkamp využíva problémy s Votrelcom od Ridleyho Scotta a snaží sa opäť raz vzbudiť záujem o svoj vlastný Alien projekt

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Talentovaný tvorca snímok District 9 či Elysium plánoval v minulosti natočiť Votrelca, ktorý by nadväzoval priamo na Jamesa Camerona a jeho slávny počin Aliens. Teraz sa o to pokúša znova.

Mnohí priaznivci filmového Votrelca si ešte veľmi dobre spomínajú na situáciu spred pár rokov, kedy internetom kolovali mimoriadne lákavé koncept arty k snímke Alien, o ktorú sa mal postarať režisér Neill Blomkamp (District 9, Elysium). Hovorilo sa, že chystaná záležitosť bude ignorovať počiny Alien³ aj Alien: Resurrection a nadviaže priamo na druhý diel série s názvom Aliens. A hoci boli fanúšikovia z tohto nápadu nadšení, projekt bol nakoniec zrušený.

K slovu sa tak dostal Ridley Scott, ktorý tento rok uviedol nie príliš úspešnú snímku Alien: Covenant, pričom po včerajšku všetko nasvedčuje tomu, že jeho pokračovanie vyfasovalo od štúdia Fox tvrdú stopku. Zdá sa však, že Blomkamp to berie ako jasné znamenie a prostredníctvom sociálnych sietí sa tak opäť raz snaží vzbudiť záujem o jeho vysnívaný film. Zverejnil totiž niekoľko ďalších grafických návrhov (pod textom) a pripomenul divákom, aký film by mohli jedného dňa dostať. Myslíte si, že mu toho Aliena niekedy predsa len dajú? A chceli by ste ho vlastne vidieť?

Domov
Zdieľať
Diskusia