Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. decembra 2017, 10:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Aké najbizarnejšie sexuálne úrazy zaskočili lekárov? Obrúčka na genitáliách pripomínajúca Pána prsteňov je len špičkou ľadovca

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Intímne úrazy nepoznajú žiadne hranice fantázie.

Ľudia sa občas pri sexuálnych hrátkach odviažu natoľko, že si nešťastnou náhodou privodia zranenie. Ak ide o zranenie nohy či ruky, často sa dá v nemocnici vysvetliť rôznymi spôsobmi, ale ak si človek zraní oblasť svojich genitálií, potom je veľmi zložité presvedčiť lekárov o tom, že len zakopli alebo sa udreli. Portál Men’s Health sa preto niekoľkých lekárov opýtal, aké najbizarnejšie sexuálne zranenia zažili vo svojej profesionálnej kariére a viaceré z nich si vyžadovali poriadnu dávku kreativity.

Aké najbizarnejšie sexuálne úrazy zaskočili lekárov? Obrúčka na genitáliách pripomínajúca Pána prsteňov je len špičkou ľadovca
Zdroj: Pinterest

#1

Raz som musel ošetriť pacientku, ktorej partner sa podujal na orálny sex krátko po tom, čo si vychutnal dobrú porciu štipľavého jedla. Pálivá omáčka, ktorá tvorila základ pokrmu, spôsobila nešťastnej žene mierne popáleniny priamo na jej genitáliách.

#2

Za čias, keď som ešte pracoval na chirurgickom oddelení, som sa spoločne s kolegami stretol s viacerými zvláštnymi predmetmi, ktoré ľuďom uviazli priamo v zadku. Ak by som tieto predmety mal definovať odborne, musel by som použiť výraz „rectal foreign bodies“, čo znamená, že išlo o cudzie predmety v oblasti konečníka. V jednom prípade sme zo zadku pacienta museli vybrať ružovú bejzbalovú loptičku a inokedy zase veľmi veľký zemiak.

#3

V jednej chvíli pribehla do nemocnice žena aj s partnerom, ktorá zažívala obrovské bolesti vo svojom rozkroku. Prekračovala z nohy na nohu a vyzerala, ako keby jej bolo treba ísť na záchod, avšak krátko po tom, čo som sa jej ako lekár prihovoril, do našej debaty vstúpil partner a ženu sme rýchlo podrobili viacerým testom. Potrebovali sme čo najrýchlejšie zistiť zdroj bolesti, ale všetky testy dopadli negatívne, a tak nám museli obaja prezradiť, čo sa v skutočnosti dialo. Po prvýkrát od pôrodu mali večer len pre seba, a tak žena doniesla špeciálne sladkosti na paličke, aby celú situáciu ozvláštnila. Sladkosti mužovi poslúžili ako pomôcka pri orálnom sexe, lenže priamo pri ňom v žene explodovali a začali jej spôsobovať pálenie, škrabanie a opuch. Našťastie všetko dopadlo a po pár dňoch bola žena opäť zdravá ako rybička.

#4

Jedného dňa mi do nemocnice pribehol pracovník verejných služieb. Bol zamestnaný ako zametač chodníkov, ale v ten deň zabudol na svoju prácu a zašiel si radšej za prostitútkou. Pri sexe s ňou sa mu podarilo zlomiť svoj penis, doslova si privodil bolestivú fraktúru tkaniva, ale svojej manželke, ktorá prišla do nemocnice s ním, povedal, že len tvrdo narazil do stĺpu na ulici. Vedel som, že klame, pretože fraktúra penisu nie je zranenie, ktoré si človek spôsobí pri náraze do stĺpu, a tak som ho zobral bokom, aby sa mi mohol priznať, čo sa skutočne stalo. Všetko nakoniec dobre dopadlo, ale či sa zveril aj svojej manželke, to už povedať neviem.

Aké najbizarnejšie sexuálne úrazy zaskočili lekárov? Obrúčka na genitáliách pripomínajúca Pána prsteňov je len špičkou ľadovca
Zdroj: Pinterest

#5

Do mojej ambulancie raz prišiel mladý študent vysokej školy, ktorého pohlavný úd bol taký opuchnutý, že som tomu ani nechcel veriť. Vyzeral veľmi nahnevane a na koži samotného penisu sa nachádzalo viacero raniek a škrabancov, ktoré som si spočiatku nevedel vysvetliť. Rýchlo sa však priznal, že si užíval orálny sex od študentky, ktorá nosila strojček, a tak mu nechtiac viackrát zarezala priamo do pohlavného údu, pričom do otvorených raniek sa mu dostali aj baktérie a zvyšky jedla zo strojčeka. Nevyzeralo to dobre, ale po liečbe antibiotikami sa dal opäť do poriadku.

#6

Najbizarnejší zážitok mi spôsobil približne 60-ročný muž, ktorý prišiel do nemocnice s mimoriadne opuchnutým penisom. Trpel erektilnou dysfunkciou, a tak nevedel svoj pohlavný úd dostať do pozoru. Pri čítaní návodov na internete zistil, že treba použiť krúžok (v angličtine ring, zatiaľ čo ring znamená aj prsteň), a preto zobral svoju obrúčku a vložil si ju na penis. Obrúčka bola taká malá, že všetka krv zostala uväznená v mužovom penise a po príchode do nemocnice vyzeral ako na pokraji odumretia. Ešte väčší problém spôsobil fakt, že prsteň nebol obyčajný, ale rovno titánový, a tak ho nedokázali rozstrihnúť obyčajné kliešte. Nijak mi nepomohli ani v klenotníctve a ani u hasičov, ale našťastie sme zohnali diamantovú pílku a prsteň začali rezať, pri čom sa zahrieval tak silno, že bol celý oranžový a vyzeral ako prsteň z Pána prsteňov. Po prvom reze sme zistili, že titán sa logicky nedá ani ohýbať, a tak sme museli pokračovať, zatiaľ čo moja zdravotná sestra kvapkala na obrúčku studenú vodu, aby muža nepopálila.

Domov
Zdieľať
Diskusia