Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 9:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Supa sa vyjadruje k udalostiam z posledných dní. Bol v nesprávny čas na nesprávnom mieste, no má sa dobre a cení si podporu fanúšikov

HUDBA MOJA REČ
Uložiť Uložené

Člen bývalej Mojej reči sa nechtiac zaplietol s políciou a médiá mu následne nič nedarovali.

Supa nie je prvým raperom, na ktorom sa média pokúsili priživiť, no teraz už aspoň nik nebude pochybovať o tom, že slovenská rapová scéna je pre televíziu atraktívna hlavne kvôli sledovanosti. Z našich dobre známych interpretov sa snažia pred očami bežného diváka spraviť chuligánov, na čom v konečnom dôsledku "trpia" aj všetci jeho kolegovia. Aj keď pravdou ostáva, že televízne publikum spravidla inklinuje k iným žánrom.

Na handlovského dobrého chlapca sa v priebehu uplynulého týždňa zamerala pozornosť aj tých najbulvárnejších stránok, ktoré o ňom zverejňovali už na prvý pohľad podozrivé informácie a vykonštruované scenáre. Všetko to okorenili nepravdivými a šokujucími nadpismi, kde spomínali 10 rokov vo väzení a podobné nezmysly. 

Teraz sme sa konečne dočkali aj vyjadrenia od samotného hlavného aktéra, ktorý v ňom ďakuje všetkým svojim fanúšikom. Teda tým, ktorí neuverili pokusu o jeho diskreditáciu. Zároveň tvrdí, že sa má dobre a že bol jednoducho v nesprávny čas na nesprávnom mieste, čo sa nám s ohľadom na celú situáciu zdá ako najviac pravdepodobné. Skalných fans pochopiteľne zaujíma aj to, čo bude s albumom a odpoveď je, že sa ho dočkáme v priebehu februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia