Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 3:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Frank Castle alias Punisher bude prelievať krv aj naďalej. Netflix totiž potvrdil, že sa seriál vráti s druhou sériou

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Táto komiksová novinka sa ľuďom v Netflixe skutočne podarila. Dôkazom toho je aj oficiálne oznámenie druhej série iba necelý mesiac po premiére tej debutovej.

Seriálového Punishera so skvelým Jonom Bernthalom majú mnohí z vás ešte dozaista v čerstvej pamäti. Koniec koncov, tento chválený projekt premiéroval iba pred necelým mesiacom, pričom nie každý divák si mohol dovoliť sfúknuť všetkých trinásť epizód na jedno posedenie. A hoci sa v redakcii z celkovými hodnoteniami trochu rozdeľujeme, všetci súhlasíme, že seriál je na tom kvalitatívne veľmi dobre, čo odzrkadľuje aj naša nadšená recenzia).

No priaznivé ohlasy určite tešia aj ľudí v Netflixe, ktorí sa nás pred niekoľkými málo hodinami rozhodli z čista jasna obdarovať predčasným vianočným darčekom. Streamovací gigant totiž štýlovým videom (pod textom) oficiálne potvrdil, že sa Punisher vráti so svojou druhou sériou. Zaradí sa tak k ostatným čelnom The Defenders, ktorí sa taktiež dočkali/dočkajú pokračovaní. Máte už prvú sériu s brutálnym Frankom Castleom za sebou?

Domov
Zdieľať
Diskusia