Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 20:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ani s ňou, ani bez nej. Karlo a Lvcas Dope predstavujú vizuál k lovesongu Joystick

HUDBA KARLO
Uložiť Uložené

Ďalšia skladba z Karlovho albumu s názvom 666 teraz dostáva aj obrazové spracovanie.

Ešte v závere marca nám Gumbgu, resp. po novom už Karlo predstavil svoj druhý sólový album, kde nadviazal na debut s názvom 333 pokračovaním 666. Už po prvých pár počutiach nám bolo jasné, že tento raper z Lučenca sa bezpochýb medzi top desiatku najlepších prebojuje, a to aj napriek tomu, že sme toho do roku 2017 očakávali skutočne neúrekom.

Fanúšikovia si album idú určite dodnes a Karlo sa už nechal počuť, že ďalší projekt bude niesť logicky titul 999 a nájdeme na ňom 27 skladieb. Vráťme sa však k skvelej skladbe Joystick, kde sa okrem samotného autora albumu objavuje aj Lvcas Dope. Tomu sa konečne dostáva dostatok pozornosti a už sa stihol objaviť na viacerých zásadných slovenských albumoch, no na blízkych kolegov nemá v pláne zanevrieť, dôkazom čoho je aj dnes zverejnený videoklip k spomínanej veci. O jeho tvorbu sa postarali @riko_ceko a @mazurmilan.

Domov
Zdieľať
Diskusia