Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. decembra 2017, 13:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Už sa na túto pi*ovinu nemôžem pozerať!" Diváci slovenskej televízie Doma nečakali na konci telenovely vulgárny komentár

ZAUJÍMAVOSTI TELENOVELY
Uložiť Uložené

Televízia Doma vie, ako ukončiť romantickú telenovelu.

Milovníčky a milovníci telenoviel trávili posledné týždne sledovaním mexického seriálu Tri sestry na slovenskej televízii Doma, ale nečakali, že po romantickom zakončení celej série na nich čaká ešte jedno prekvapenie. Po tradičnom ukončení seriálu slovom „Fin“ zazneli z obrazovky slová: „Koniec? No chvalabohu, veď už sa na túto pi*ovinu nemôžem pozerať, tri dni do toho čumím, už mi z toho haraší. Dovidenia!“ Zaujímavý komentár podľa portálu Mediaboom.sk pravdepodobne pochádzal od pracovníka dabingového štúdia, ale nevedno ako je možné, že sa vulgárny komentár dostal až do finálnej podoby seriálu a Doma ho potom bez problémov odvysielala.

Profil televízie na sociálnej sieti Facebook hneď po skončení seriálu samozrejme zaplavili desiatky zvedavých komentárov od divákov, ktorí nechápali, čo sa im to pred očami práve odohralo, pretože romantický koniec telenovely určite vulgárne slová neznámeho muža nepotrebovali, aj keď našli sa aj diváci, ktorí s komentárom súhlasili. Televízia Markíza sa už za incident ospravedlnila a celú záležitosť bude prešetrovať, takže sme zvedaví, či pracovníka dabingového štúdia identifikujú, alebo zostane v tajnosti a bude sa ešte dlho na svojej poznámke zabávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia