Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 11:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

O čom bude Jurassic World 2? Okrem prvých detailov o príbehu boli odhalené aj ďalšie zábery v podobe krátkych a lákavých ukážok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Jurassic World: Fallen Kingdom nás v posledných dňoch vnadila krátkymi videami. Teraz však spoločne s niekoľkými ďalšími prichádzajú aj podrobnosti o samotnom príbehu.

Plnohodnotného traileru pre snímku Jurassic World: Fallen Kingdom sa síce dočkáme až zajtra, no ako si už mnohí z vás určite všimli, štúdio Universal Pictures nás v posledných dňoch vnadilo menšími lákadlami v podobe krátkych videí. K doterajším trom (nájdete ich tu a tu) sa však nedávno pridalo niekoľko ďalších (pod textom), a to spoločne s prvými príbehovými detailami. Čo nás teda v blížiacom sa pokračovaní čaká?

Vo filme sa stretneme s organizáciou s názvom Dinosaur Protection Group, ktorú založila Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) a jej úlohou bude nájsť spôsob, ako dostať dinosaurov preč z ostrova. Aktívna sopka totiž hrozí výbuchom, schopným vyhladiť všetky zvieratá ostrova. Claire na to ale nebude sama, pretože získa pomoc od dvojice nových postáv, ktoré stvárnia Daniella Pineda a Justice Smith. Snímka začína v momente, keď sa Claire vyberie za Owenom Gradym (Chris Pratt) po pomoc.

O čom bude Jurassic World 2? Okrem prvých detailov o príbehu boli odhalené aj ďalšie zábery v podobe krátkych a lákavých ukážok
Zdroj: Universal Pictures/Amblin Entertainment

Režíruje J. A. Bayona (The Impossible, The Orphanage), o scenár sa postaral Colin Trevorrow (Jurassic World) spoločne s Derekom Connollym (Kong: Skull Island) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá aj James CromwellTed LevineGeraldine ChaplinToby JonesRafe SpallBD Wong či Jeff Goldblum. Snímka vtrhne do našich kín 21. júna (června) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. V závere si ešte vychutnajte sľubované ukážky s novými zábermi. Tešíte sa na Jurassic World: Fallen Kingdom?

Domov
Zdieľať
Diskusia