Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
30. novembra 2017, 22:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Obľúbená zmrzlináreň Koun otvára svoju druhú predajňu priamo v Dubaji. Úžasný dezert si budú môcť vychutnať aj milovníci cestovania

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Dubaj je ďalšou destináciou legendárneho Kounu.

Robí nám radosť vidieť, ako sa nejaký úžasný domáci projekt rozrastá raketovým tempom. Medzi legendy bratislavského gastra nepochybne patrí obľúbená zmrzlináreň Koun, ktorú si Bratislavčania natoľko zamilovali, že v letných mesiacoch sú schopní vystávať aj hodinové rady, aby sa dočkali lahodného dezertu v sladkom kornútku. Nedávno však sociálne siete zasiahla úžasná správa o tom, že sa milovaný Koun rozrastá, ak ti však napadá ďalšia predajňa na druhej strane mesta či nebodaj krajiny, si na omyle.

Stránka Koun totiž oznámila, že svoju ďalšiu predajňu otvorí priamo v horúcom Dubaji, pričom sú k dispozícii už aj fotografie pripravovanej predajne. Pre Refresher to dokonca Koun potvrdil aj skrz ich facebookovú stránku. Jedinečná zmrzlináreň Koun tak bude ďalším úžasným príbehom slovenskej značky, ktorá sa po úspechu na domácej scéne vydala dobýjať aj zahraničie a my veríme, že na Arabskom polostrove zažije aspoň taký úspech, ako zažila pri americkom veľvyslanectve v našom hlavnom meste.

Domov
Zdieľať
Diskusia