Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 22:22
Čas čítania 0:00
Radka T.

Na univerzite v Turecku začali učiť ufológiu. Študentov má predmet pripraviť na stretnutie s mimozemšťanmi

ZAUJÍMAVOSTI TURECKO
Uložiť Uložené

Garant predmetu reálne verí v to, že stretnutie s mimozemšťanmi nastane už v priebehu 10 až 15 rokov.

Kým ľudia väčšinou tých, čo veria na UFO, považujú za bláznov a konšpirátorov, v Turecku sa viera v mimozemšťanov berie skutočne vážne a dostáva svoj priestor aj na akademickej pôde. Je to vďaka univerzite v Antalyi, kde sa môžu študenti vzdelávať v rámci nového predmetu Ufológia a exopolitika.

Predmet sa má zamieravať na zdroje informácií a metodológiu, dejiny umlčania zistení o kontakte s mimozemšťanmi, prípravu na otvorený kontakt a galaktickú diplomaciu. Študentov má teda pripraviť na stretnutie sa s návštevníkmi z vesmíru. Podľa Erhana Kolbaşiho, školiteľa, garanta predmetu a podpredsedu Výskumného centra pre UFO a vesmírne vedy by sa tak mohlo stať už o 10 až 15 rokov.

Na univerzite v Turecku začali učiť ufológiu. Študentov má predmet pripraviť na stretnutie s mimozemšťanmi
Zdroj: flickr.com/Beckle

„Veríme, že predstavitelia sveta a mimozemskej civilizácie sa čoskoro vzájomne a oficiálne skontaktujú. Myslíme si, že budú v otvorenom a masívnom kontakte,“ vyhlásil Kolbaşi. Podľa neho je tak tento predmet dobrou prípravou na „najväčšiu zmenu v histórii sveta“. 

To však stále nie je všetko, Kolbaşi totiž ide vo svojich presvedčeniach ešte ďalej. Podľa neho už teraz tajná skupina s názvom MJ12 tají pred ľuďmi poznatky a mimozemských bytostiach s cieľom chrániť národné záujmy USA. Týmto názorom či skôr tvrdením však podporuje obľúbebné teórie konšpirátorov. 

Odporúčané
Celodenný skipas za 11 eur? Bulharsko, Gruzínsko aj Turecko ponúkajú lyžovačky snov Celodenný skipas za 11 eur? Bulharsko, Gruzínsko aj Turecko ponúkajú lyžovačky snov 15. januára 2024, 9:30

Myslí si tiež, že Američania vyvinuli mikročipy, optické káble, neprestrieľné vesty či nočné videnie práve na základe informácií získaných zo stroskotaných či havarovaných lodí UFO. 

Domov
Zdieľať
Diskusia