Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 19:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otravný Prieskumník by z nášho Facebooku mal konečne zmiznúť už v decembri. Zákulisné informácie uvádzajú, že pôjde len o krátky test

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Čoskoro možno budeme vyslobodení zo zovretia Prieskumníka.

Niekoľko dní dozadu sa celé Slovensko potešilo, že Facebook konečne vypol otravného Preskumníka a stránky sa vracali späť do starého dobrého feedu, lenže ako sme zistili o pár hodín neskôr, namiesto konca experimentu našu radosť spôsobila len malá chyba. Avšak, nádej nemusíme strácať, pretože agentúra Kremsa Digital priniesla na svojom webe zaujímavé informácie, ktoré síce nedokážeme nijak potvrdiť, ale zástupcovia agentúry ich vraj získali priamo od pracovníkov Facebooku, lenže išlo len o predbežné správy a Facebook sa k nim zatiaľ nemohol a ani nechcel oficiálne vyjadriť.

Neoficiálny rozhovor s pracovníkom Facebooku zodpovedným za rozvoj rastu priniesol vytúženú informáciu o tom, že experiment s Prieskumníkom nebude trvať dlhé mesiace, ako sa pôvodne predpokladalo, ale pôjde naozaj iba o krátkodobý test a Facebook by podľa informácií Kremsa Digital mal Prieskumníka vypnúť už v priebehu decembra, aj keď bližšie informácie o presnom dátume zverejnené neboli. Experiment by mal Facebooku poslúžiť na zisk množstva zaujímavých informácií a tie budú následne aj zverejnené vo forme správy, takže ak bude sociálna sieť so svojimi dátami spokojná, pokojne sa Prieskumník môže ešte jedného dňa vrátiť.     

Otravný Prieskumník by z nášho Facebooku mal konečne zmiznúť už v decembri. Zákulisné informácie uvádzajú, že pôjde len o krátky test
Zdroj: Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia