Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 15:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Našlapaná Tesla Roadster rozosmieva ľudí na sociálnych sieťach. Vtipné porovnania jej vlastností siahajú do nepredstaviteľných oblastí

TECH
Uložiť Uložené

Automobilka Tesla netušila, čo so svojím novým modelom spôsobí.

Od predstavenia najnovšieho prírastku do rodiny automobilky Tesla prešlo len zopár dní a na internete už prekvitá zábava práve na účet modelu Roadster. Aj keď pôvodná myšlienka nemala so zábavou nič spoločné, nevinný obrázok porovnávajúci Teslu Roadster a Bugatti Chiron spustil lavínu vtipných aj menej vtipných kreácií, ktoré odrazu začali nový automobil porovnávať nielen s autami, ale aj s banánmi či smartfónmi od Apple.

Zo serióznych vlastností sa rýchlo stali najhlúpejšie kategórie, aké konkrétnych tvorcov v danom momente napadli, a tak z porovnávania jasne vychádza, že najlepším vozidlom je Toyota Previa z roku 1996, ktorá za menej peňazí poskytne viac muziky aj priestoru. Na druhej strane, iPhone X už v porovnávaní nezaznamenal porovnateľný úspech, pretože ani 200 kusov nedokázalo mať nainštalovaný čo i len jeden stierač, ale iPhone vyhral aspoň v kategórii počet sedadiel. Aj keď pri pohľade na moderné meme sa často ľuďom zastavuje mozog, Tesla si svoju náhlu popularitu zaslúži a nezáleží na tom, či prehrá s viac ako 20-ročným vozidlom.

Domov
Zdieľať
Diskusia