Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 16:08
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Akoby vyzeral iPhone SE 2 v kabáte iPhonu X? Malé rozmery a displej bez rámikov rozpútajú šialenstvo

TECH APPLE DIZAJN
Uložiť Uložené

Očakávaný generačný nástupca môže mať pred sebou ružovú budúcnosť. Musí byť ale trendy.

Keďže od predstavenia populárneho modelu iPhone SE ubehli takmer dva roky, fanúšikovia nahryznutého jabĺčka už netrpezlivo očakávajú nástupcu, ktorý by mohol byť tentokrát vybavený moderným konštrukčným prevedením v štýle desiatky. Aj preto začalo posledné dni kolovať internetom nové video, kde sa predvádza kombinácia viac-menej tradičného tela, displeja, okolo ktorého nie sú takmer žiadne rámiky, a kontroverzného výrezu v jeho hornej časti, kde sú umiestnené senzory vrátane selfie kamery. 

Hlavnou hviezdou je teda iPhone SE 2, teda lepšie povedané iba jeho koncept, za ktorým stojí pomerne známy chlapík s prezývkou Concept Creator. Predstavenie kompaktného iOS smartfónu môže prebehnúť niekedy začiatkom budúceho roka a táto práca nám dáva predstavu, čo sa asi tak dá od spoločnosti Apple očakávať. Úspech iPhonu X s najväčšou pravdepodobnosťou ovplyvní vizuálnu podobu nadchádzajúcich generácií všetkých modelov, nielen minuloročného modelu so 4-palcovým displejom.

Odporúčané
Tomáš už 6 rokov zveľaďuje svoju maringotku na budúci život v prírode: Kamaráti mi hovorili, že bola zbytočne drahá (FOTO) Tomáš už 6 rokov zveľaďuje svoju maringotku na budúci život v prírode: Kamaráti mi hovorili, že bola zbytočne drahá (FOTO) 22. marca 2024, 12:30

Ak by očakávaná novinka predsa len dostala moderný pomer medzi zobrazovacím panelom a prednou stranou konštrukcie, uhlopriečka viac ako určite porastie, možno až na 4,7-palca. Avšak bez toho, aby musel výrobca z Kalifornie citeľne zväčšiť rozmery smartfónu. Telo si tak vie zachovať kompaktnosť, po ktorej mnohí z nás bažia, no ako bonus pribudne nádherný dizajn aj väčšia zobrazovacia plocha, čiže si filmy alebo seriály vychutnáme podstatne lepšie. Viac už ale na videu nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia