Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 13:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor napadol rozhodcu na podujatí, kde len prišiel podporiť svojho kamaráta. Vo veľkej radosti nedokázal ovládať emócie

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na podujatí Bellator bolo po skončení jedného zo zápasov poriadne rušno.

Írsky bojovník Conor McGregor si často z pravidiel nerobí ťažkú hlavu, čo sa potvrdilo aj na podujatí Belator 187 v jeho domovskom Dubline. McGregor síce nestál v oktagone, ale prišiel do arény podporiť svojho kamaráta a írskeho kolegu Charlieho Warda, ktorý sa postavil proti Johnovi Redmondovi. Ward napokon aj s verbálnou podporou Redmonda porazil, čo McGregor v posledných sekundách očakával, a tak sa dostal do bezprostrednej blízkosti klietky, ktorú po ukončení zápasu okamžite preskočil a zavesil sa na radujúceho Warda, aby s ním oslávil veľké víťazstvo.

Nepáčilo sa to však rozhodcovi Marcovi Goddardovi, pretože McGregor nemal v oktagone čo hľadať, a tak si dvojica vymenila zopár nenávistných slov a Goddard sa potom vybral ku Redmondovi, aby sa uistil, že je v poriadku. Nečakal, že sa za ním vydá aj McGregor a postrčí ho, avšak incident nemohol pokračovať ďalej, pretože už zasiahli organizátori a McGregora vyviedli von. Zatiaľ nie je známe, či bude írsky bojovník akokoľvek potrestaný za svoje nevhodné správanie, ale organizácia Bellator bola určite spokojná s tým, ako veľmi ju opätovne spropagoval.    

Domov
Zdieľať
Diskusia