Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 22:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tvorca Pokémon Go prinesie už budúci rok hru Harry Potter v rozšírenej realite!

TECH HARRY POTTER POKÉMON
Uložiť Uložené

Niantic Labs konečne vyslyšalo priania fanúšikov.

Predminulé leto patrilo fenoménu s názvom Pokémon Go, ale ako rýchlo prišiel, tak rýchlo aj zmizol. Pokémoni vytiahli ľudí do ulíc a parkov, ale hra postupne strácala na atraktivite a už nikdy sa nevrátila na samotný vrchol. Spoločnosť Niantic Labs, ktorá stála za Pokémon Go, získala ešte minulý rok práva na hru o Harrym Potterovi, ale krátko po tom, čo sa informácie dostali na verejnosť, spoločnosť všetko dementovala a zdalo sa, že Harry tak skoro z virtuálneho sveta do ulíc neprejde. Napriek odmietavému postoju z minulého roka sa však fanúšikovia najznámejšieho čarodejníka môžu tešiť na rok 2018, pretože Niantic Labs oficiálne potvrdilo hru Harry Potter: Wizards Unite.

Aj keď spoločnosť nezverejnila takmer žiadne detaily o tom, čo všetko bude hra obsahovať a na čo konkrétne sa fanúšikovia môžu tešiť, ľudia už predpokladajú, že Niantic bude hru zakladať na dátach získaných od hráčov hry Ingress. Práve Ingress slúžil ako stavebný kameň aj pre Pokémon Go, a tak by uložené miesta a funkcionalita mohli perfektne poslúžiť pre čarodejnícky svet prepletený s realitou. Zatiaľ ani nie je jasné, kedy presne bude hra vydaná, pretože spoločnosť oznámila iba rok 2018, ale možno sa inšpiruje Pokémon Go a sprístupní ju krátko pred letom.

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00


Domov
Zdieľať
Diskusia