Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 11:18
Čas čítania 0:00
Radka T.

Niekto chcel zneužiť a speňažiť nahú fotku, na ktorej je Sia. Speváčka vydierača predbehla, zverejnila ju sama

HUDBA NAHOTA
Uložiť Uložené

Speváčka sa nedala zastrašiť a prácu fotografa vystavila na posmech.

Celebrity sa z času na čas stretávajú s únikom intímnych záberov, hoci nie vždy sú v tom až tak nevinne. O nahú fotografiu samej seba sa so svetom podelila aj austrálska speváčka Sia, vraj preto, aby sa vyhla trápnemu úniku fotografií. Viacerí v tom však vidia šikovnú propagáciu jej chystaného nového albumu.

Podľa speváčky sa niekto pokúšal obchodovať s jej odhalenými zábermi a predať ich. Jej zámerom preto bolo vydierača predbehnúť, píše denník Daily Mail. Svojim fanúšikom ich teda ponúkla sama, aj s vtipným komentárom na Twitteri. „Ušetrite peniaze, tu to máte zadarmo. Každý deň sú Vianoce,“ napísala hviezda aj s narážkou na svoj pripravovaný vianočný album.

Niekto chcel zneužiť a speňažiť nahú fotku, na ktorej je Sia. Speváčka vydierača predbehla, zverejnila ju sama
Zdroj: commons.wikimedia.org/Sia Lovers

Podľa news.com.au mal speváčku fotograf zachytiť z veľkej diaľky, a to bez povolenia. Tomu, kto si intímne zábery kúpi, sľubuje ešte 14 ďalších snímok ako bonus.

Nahý záber zverejnila speváčka aj na svojom Instagrame, vyníma sa na ňom hlavne jej zadok, za čo si však od fanúšikov aj tak vyslúžila pochvalu.

Domov
Zdieľať
Diskusia