Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
31. októbra 2017, 9:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Prostitútky v anglickom Liverpoole musia predávať svoje telá už za 4 libry. Vysoká konkurencia tlačí ceny extrémne nadol

ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY LIVERPOOL
Uložiť Uložené

Nával žien z východnej Európy spôsobuje problémy.

Ak sa žena dostane do situácie, z ktorej vidí východisko výlučne v prostitúcii, potom jej niet čo závidieť. Prostitúcia síce v Spojenom kráľovstve existuje v akejsi šedej zóne, pretože za sexuálne služby je možné platiť aj dostávať peniaze, ale klientov si ženy nesmú hľadať na uliciach ani prostredníctvom pasákov, takže pracovať v prostitúcii úplne legálne je veľmi zložité.

Odhliadnuc od technických komplikácií, v novom dokumente britskej televízie BBC reportéri vyšli do ulíc mesta Liverpool, ktoré je preslávené svojou vysokou koncentráciou ľahkých žien, aby zistili, ako sa situácia vyvíjala za posledné roky. Po zopár rozhovoroch a stretnutiach zistili, že práca prostitútky v Liverpoole už ani zďaleka nie je taká lukratívna, ako by sa mohlo zdať ešte pred pár rokmi. Miestnym domácim prostitútkam spôsobuje obrovská konkurencia doslova existenčné problémy. Príval žien z východnej Európy zapríčinil extrémny tlak na znižovanie cien a muž menom Liam žijúci priamo v liverpoolskom Red Light Districte dokonca priznal, že mnohé ženy sú ochotné nechať si za sex zaplatiť obyčajné 4 libry, čo je v prepočte necelých 5 eur.

Liam nepracuje ako pasák, ale ako muž, ktorý dáva na prostitútky pozor, pričom od nich nedostáva žiadne peniaze a platia mu len nápoje či jedlo. On im za to na oplátku zaručuje bezpečnosť a vyhovuje im to obojstranne, lenže pri cenách okolo 4 libier onedlho nebude za čo platiť ani pokrmy. Aj Liamova bývalá priateľka pracuje ako ľahká žena a priznala, že musela výrazne znížiť ceny svojich služieb, pretože konkurencia ich zatlačila na úplné dno. Natalia, ako znie jej meno, pracuje ako prostitútka kvôli tomu, aby si mohla zarobiť na drogy a práve drogy sú jedným z najväčších dôvodov, prečo najmä ženy z Chorvátska či Srbska znižujú ceny na minimum. 

Domov
Zdieľať
Diskusia