Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 20:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Videli sme prvé zábery z natáčania očakávaného hororu The Nun! V zákulisnom videu sa James Wan vyjadril aj k budúcnosti Conjuring série

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Univerzum slávneho The Conjuring sa ďalším rokom rozrastie o snímku s hrôzostrašnou mníškou.

Z populárnej hororovej série s názvom The Conjuring sme mohli vidieť jeho prvé dve časti a taktiež dvojicu spin-offov s démonickou bábikou Annabelle. O najnovší prírastok do rodiny s názvom Annabelle: Creation (2017) sa postaral David F. Sandberg, ktorý taktiež natočil úspešný horor Lights Out, a preto sme pevne verili, že druhý diel Annabelle bude v dobrých rukách. Popri menovaných filmoch nás ale v najbližšej dome čaká spin-off s hrozivým Crooked Manom, no ešte skôr sa dostaneme k strach naháňajúcej mníške (alias démonovi Valakovi), ktorú sme všetci spoznali v The Conjuring 2.

O réžiu filmu sa postará Corin Hardy a scenár okrem Haryho Daubermana (Annabelle) a Davida Leslieho napíše aj "otec" série, James Wan. V hlavnej role uvidíme talentovanú herečku Taissu Farmigu (American Horror Story), ktorá sa predstaví s postavou radovej sestry v kláštore a démonickú mníšku si opätovne zahrá Bonnie Aarons. Premiéra všetkých nadšencov čaká v lete budúceho roku, 12. júla (červenec) 2018. V nižšie priloženom videu zo zákulisia celého Conjuring univerza sa dozvieme od Jamesa Wana niektoré zaujímavé informácie ohľadom budovania a prepájania sveta obľúbenej hororovej série, no hlavne sa pozrieme na niekoľko krátkych záberov (od 04:18) priamo z natáčania očakávanej The Nun. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia