Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 10:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ľudia sa zamilovali do úprimných ilustrácií o tom, ako vyzerá život mamy. Materstvo je najkrajšou vecou na svete, ale je mimoriadne náročné

Uložiť Uložené

Natalie presne vie, ako vyzerá život mamy.

Materstvo je jedným z najdôležitejších období v živote ženy a treba uznať, že so sebou v žiadnom prípade neprináša iba pozitívne stránky. Uvedomuje si to aj ilustrátorka Nathalie Jomard, ktorá začala svoje obrázky kresliť vďaka vlastnej osobnej skúsenosti s tým, ako výrazne sa život ženy zmení po tom, čo sa z nej stane mama. Nathalie sa vo svojich ilustráciách nebojí zobrazovať akékoľvek tabu spojené s materstvom, takže ak si človek myslí, že po pôrode neprídu obrovské zmeny na ženskom tele, alebo že malé deti veľmi rýchlo pochopia, čo od nich mama chce a čo zase nie, potom je na veľkom omyle.

Niet pochýb o tom, že materstvo je krásne a napĺňajúce, avšak ak by si sa opýtal každej matky na svete, či sa pravidelne dostáva do situácií, v ktorých by sa pred svojím potomkom najradšej skryla a na chvíľu ušla na druhý koniec sveta, veľa negatívnych reakcií by si sa zrejme nedočkal. Nathalie môžeš zároveň podporiť aj na Instagrame, kde neustále pridáva najnovšie výtvory a nezaoberá sa výlučne materstvom, takže ak ťa zaujímajú najmä ženské záležitosti a pohľad na svet, u nej si na správnej adrese.

Domov
Zdieľať
Diskusia