Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 12:12
Čas čítania 0:00
Jana S.

Krásna youtuberka Carli Bybel odhalila svoju novú jesennú kolekciu v spolupráci s Missguided

MÓDA MÓDA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžeš na pohodlné tepláky a mikiny, ale aj na sexi kúsky a "high heels".

Pred pár dňami zverejnila americká beauty youtuberka Carli Bybel video, v ktorom predstavuje svoju novú kolekciu pre e-shop Missguided. Je to v poradí jej druhá kolekcia, ktorú predáva tento internetový obchod. Carli, ktorej konto na sociálnej sieti YouTube má 5,6 miliónov odberateľov, patrí medzi najznámejšie americké youtuberky. Primárne sa venuje líčeniu, ale nájdeš u nej aj vlogovací kanál a na instagrame má zvlášť konto pre outfitové posty. Okrem oblečenia má na svedomí tiež paletky očných tieňov a rozjasňovačov v spolupráci s BH cosmetics

Do sveta módneho návrhárstva vstúpila Carli minuloročnou letnou kolekciou, ktorá obsahovala sieťované mini šaty, crop topy, saténové bomber bundy, cami topy a šortky s čipkou, všetko v jemných pastelových farbách. Carli si svoj typický štýl zachovala aj pri tohtoročnom módnom počine. Jej jesenná kolekcia je bohatšia o topánky a čiapky, ale pastelové farby opäť tvoria väčšiu časť. Nájdeme tam však aj niekoľko kúskov v tmavomodrej, vojenskej zelenej a dokonca aj denimovú bundu

Saténové nohavice a košeľa, čipkované body a topánky na šnurovanie

Obtiahnuté šaty so stojačikom 

Saténové šaty, choker a kožušinová bunda

Carli obľubuje kúsky zvýrazňujúce jej postavu presýpacích hodín. Obtiahnuté topy, široké nohavice s vysokým pásom, strečové mini šaty, súpravy krátkych topov a legínsov a svoj osobitý štýl prenáša vždy aj do svojich kolekcií. Miluje oversize bundy, a sety zvrškov, sukní alebo nohavíc. Z materiálov prevláda satén, zamat, streč, flitre, čipka a kožušiny. Minulý víkend predstavila svoje vlastné kúsky oblečenia v New Yorku, kde ju jej followeri mohli stretnúť osobne. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @dani_taddei,

Oversize denimová bunda s perličkami

Nohavice, bralet a choker s kamienkami

Legínsy, top, choker a oversize bunda

Zamatový set teplákových nohavíc a braletu, denimová bunda s perličkami

Set mini sukne a crop topu s flitrami

Všetky kúsky budú čoskoro dostupné na e-shope https://www.missguidedus.com/email-addme/cb. Ak chceš vidieť celú kolekciu, pozri si video: 

Domov
Zdieľať
Diskusia