Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 10:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

TKX pokrstí svoj úspešný album v Prahe aj Žiline. Tešiť sa môžete na jedinečnú Teslovu show, Smacka aj Pil C-ho

REFRESHER PIL C TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Album Z.V.E.N.S.S. fanúšikom prirástol k srdcu a teraz si ho budú mať možnosť vypočuť aj naživo.

Od tohto legendárneho žilinského koncertu ubehli už skoro tri roky, počas ktorých sme veľmi vytvalo dúfali, že sa raz Tesla so svojím príbehom na Slovensko vráti a všetko nám vyrozpráva. Práve záujem ľudí a vypredaný klub bol pre Tragikomix tým zásadným impulzom a dôkazom, že stále existuje dostatočne veľa poslucháčov, ktorí vedia oceniť poctivý rap. Všetko vyvrcholilo pred letom, kedy TKX oficiálne oznámilo vydanie albumu Z.V.E.N.S.S.. Dnes už vieme, že ide o jeden z najlepších rapových albumov, aký kedy na Slovensku vznikol a teraz vám zároveň môžeme s radosťou oznámiť, že sa dočkáme aj jeho živej prezentácie. 

Chalani z TKX sa totiž rozhodli pod nátlakom fanúšikov zorganizovať dva krsty - jeden v rodnej Žiline a druhý v českom hlavnom meste. Na ten pražský sa môžete tešiť už 3. novembra a všetko sa bude odohrávať v obľúbenej Uhelne. Pripravená bude špeciálna show s tanečnicami a rekvizitami a aby toho nebolo málo, ako špeciálny hosť a krstný otec sa predstaví aj Pil C. Lístok si môžeš zakúpiť na ticketportal.cz napríklad hneď a viac informácií nájdeš na oficiálnej facebook udalosti. 

TKX pokrstí svoj úspešný album v Prahe aj Žiline. Tešiť sa môžete na jedinečnú Teslovu show, Smacka aj Pil C-ho

Ešte pred začiatkom sa v poobednaších hodinách od 16:00 bude konať aj meet and greet s Teslom a chalami z TKX, a tak sa určite nezabudni zastaviť pokecať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia