Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2012 o 15:23
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

MGK feat. Ester Dean - Invincible

Uložiť Uložené

Machine Gun Kelly, ktorý má deal s Diddyho The Bad Boy Records posiela video na hlavný singel s feautringom od Ester Dean a s názvom Invincible ​z jeho pripravovaného albumu Lace Up. O produkciu tracku sa postaral Alex Da Kid a o réžiu videa Alex Nazari.

Machine Gun Kelly, ktorý má deal s Diddyho Bad Boy Records, posiela video na hlavný singel s featuringom od Ester Dean s názvom Invincible. Ten pochádza z jeho pripravovaného albumu Lace Up, o jeho produkciu sa postaral Alex Da Kid a o réžiu videa Alex Nazari. MGK je momentálne na tour s Tech N9ne a 11. júla spúšťa vlastnú tour s prvou zastávkou v jeho home towne, v Clevelande. Mladému raperovi sa skutočne darí a môžeme očakávať, že sa bude objavovať čím ďalej, tým viac. Práve tento track, na ktorý môžete vidieť vizuál nižšie, sa stal oficiálnym songom pre WWE Wrestlemania a NFL Thursday Night Football.

Domov
Zdieľať
Diskusia