Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 19:39
Čas čítania 0:00
Adam L.

Režisér Nightcrawlera urobil z Denzela Washingtona právnika, ktorý prezrádza tajomstvá svojich klientov, len aby zbohatol

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Získa niektorý z hlavných predstaviteľov Oscara?

Právnik Roman J. Israel v podaní Denzela Washingtona čelí vnútornému rozporu. Jeho svet ideálov založených na spravodlivosti sa zrúti potom, čo mu zomiera partner v práci a on začína spolupracovať s človekom, ktorého jediným cieľom sú peniaze. Tým človekom je exekútor Collin Farrel - žije v chladnom svete, kde city nemajú miesto. Stupňujúcemu napätiu napomáha prostredie súčasného Los Angeles, kde právny systém nestíha riešiť všetky prípady.

Role sú pre oboch hercov ako vyšité, čo nebude náhoda, Denzel Washington snímok totíž produkuje. Ak trailer prinesie to, čo sľubuje, môžme sa tešiť na výbornú drámu a jej predstavitelia na oscarové nominácie. Kvalitu by mal zaručiť aj režisér Dan Gilroy, ktorý má za sebou Pád, Maximálny limit a Sliediča. Premiéra sa chystá už o 4 dni.

Domov
Zdieľať
Diskusia