Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 14:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Saudský kráľ docestoval v lietadle so zlatým eskalátorom. Pri vystupovaní sa však zasekol a Salman ostal bezradne stáť nad zemou

ZAUJÍMAVOSTI SAUDSKÁ ARÁBIA
Uložiť Uložené

Jeho prílet do Moskvy nedopadol podľa predstáv.

Svoj prílet do Moskvy v rámci zahraničnej cesty si takto kráľ Salman rozhodne nepredstavoval. Suverénny vládca kráľovstva Saudskej Arábie si žije na trošku vyššej úrovni než my Slováci. K jeho lietadlu tak má priinštalovaný aj zlatý eskalátor, ktorý ho vždy bezpečne zniesol dolu. Možno si povieš, že ide len o rozmar z bohatstva, no kráľ Salman trpí mnohými zdravotnými problémami a v lietadle má pohyblivé schody aj z tohto dôvodu.

Po prílete do Moskvy ho na obrovskom letisku očakávalo mnoho tamojších dôležitých funkcionárov a zdalo sa, že všetko dopadne dobre, no približne v polovici cesty sa Salmanov eskalátor zasekol, čím vytvoril mimoriadne úsmevnú situáciu. Veľkolepý kráľ chvíľu nechápal, čo sa deje a jeho ochranka sa pre istotu pripravila na zachytenie padajúceho kráľa, k ničomu takému však nedošlo. Salman sa po chvíli nakoniec odhodlal zísť schody sám, no internet si už z recesie robí srandu z kráľovho bohatstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia