Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2012 o 19:37
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

THEBLKHANDS feat. Big K.R.I.T - I'm Gone

HUDBA
Uložiť Uložené

Z nejakého dôvodu táto upršaná sobota nebola bohatá na hudobné releasy. Od piatku refreshujem blogy, sledujem twitter a čakám Rihannine video Princess Of China, no zatiaľ neúspešne. Nemám na večer žiadne plány a tak som využil túto hudobnú odmlku na preds

THEBLKHANDS feat. Big K.R.I.T - I'm Gone

Z nejakého dôvodu táto z rána upršaná sobota nebola bohatá na hudobné releasy. Od piatku refreshujem blogy, sledujem twitter a čakám Rihannine video Princess Of China, no zatiaľ neúspešne. Nemám na večer žiadne plány a tak som využil túto hudobnú odmlku na hladanie a predstavenie niečoho menej známeho alebo rozbiehajúceho sa. THEBLKHANDS je trio, pozostávajúce z dvojice rapperov Cazzie Jetson a Dominic Serendip, ich dvorný producent si hovorí ILLA. Možno ste o nich už počuli, Cazzie dáva von už svoj tretí album a Dominic svoj debut v auguste. Ja osobne som na nich narazil prvýkrát teraz. Posielajú von ich prvý singel I'm Gone z ich pripravovaného albumu a na featuring si ulovili hneď pomerne veĺké meno - Big K.R.I.T.a. Sľubujú aj ďalšie veľké mená, druhý singel by mal mať featuring od Smoke DZA a dropuje koncom júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia