Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017 o 8:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jackie Chan: Pracujeme na Križovatke smrti 4!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Určite sa medzi našimi čitateľmi nájdu fanúšikovia Jackieho a jeho Križovatky smrti, máme pravdu?

Prvý diel tejto akčnej komédie môžeme považovať za jeden z prelomových filmov Jackieho Chana, vďaka ktorému si získal množstvo nových fanúšikov (nielen) naprieč celou Amerikou. V snímke sa spoločne s neuveriteľne ukecaným detektívom, ktoré si zahral Chris Tucker, vrhli do nebezpečnej akcie plnej zábavy a samozrejme, ako inak, Jackieho efektívnych kopancov. Séria Križovatka smrti započala v roku 1998, na čo sme mali možnosť vidieť nasledujúce roky aj jej ďalšie dve pokračovania. Od posledného dielu nás ale v momentálnej dobe delí už jedna celá dekáda a diváci azda aj prestávali veriť, že by sa ešte niekedy mohli dočkať akéhosi pokračovania.

Opak je však pravdou. Úsmevnú informáciu, v ktorej sme sa dozvedeli, že Križovatka smrti 4 sa predsa len bude natáčať, potvrdil samotný Jackie Chan. Takže vás môžeme uistiť, že nejde o žiaden výmysel. Vo štvrtom pokračovaní pravdepodobne uvidíme obidvoch obľúbených aktérov (určite je len otázkou času, kedy sa oficiálne vyjadrí aj Chris Tucker) a snáď sa v blízkej dobe dozvieme aj meno prípadného režiséra. Dúfame, že sa tvorcom podarí vytvoriť skutočne zábavnú, akčnú komédiu, ktorá nevsadí iba na komické duo hercov, ale predovšetkým na kvalitne napísaný scenár (pokiaľ by sme nežiadali veľa), plný inteligentného a vhodne situovaného humoru. Dátum premiéry je síce v nedohľadne, ale podľa Jackieho by sa mohlo natáčanie rozbehnúť začiatkom budúceho roka. Ak vás táto novinka potešila rovnako ako nás, určite si s nami pripomeňte niektoré zábavné momenty z prvej časti.




Domov
Zdieľať
Diskusia