Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2017, 13:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Film o Mečiarovom živote s množstvom exkluzívnych záberov z jeho archívu sa do kín a televízie dostane o pár dní. Tu je druhý trailer

FILMY A SERIÁLY HBO NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Ďalšia slovenská snímka mapujúca politickú históriu našej krajiny pravdepodobne odhalí veľa tajomstiev.

V posledných dvoch rokoch sa roztrhlo vrece s filmami zo slovenskej produkcie, čo však samozrejme berieme všetkými desiatmi. Zároveň je treba pochváliť skutočnosť, že nejde o bezduché snímky so zlým a otrepaným hereckým obsadením, ale skôr o edukatívne záležitosti, ktoré by nemali ujsť pozornosti hlavne mladých ľudí. A presne takým filmom bude aj chystaný dokument Mečiar s oficiálnou premiérou 12. októbra v kinách po celej republike. Zaujímavosťou však je, že len dva dni na to budeme mať možnosť pozrieť si ho v televízii, a to konkrétne na HBO a HBO GO.

O čom vlastne celý dokumentárny projekt bude, sme si už zhrnuli v tomto článku, a tak len doplníme, že by sme sa mali dočkať aj pomerne veľkého množstva exkluzívnych a nikdy neuverejnených, prípadne zabudnutých záberov z televízií aj Mečiarovho súkromného archívu. Dokonca zoberie všetkých divákov na prehliadku po svojej kontroverznej vile Elektra. Ešte predtým, ako sa vyberiete do kín, tu máme druhý trailer, ktorý jasne napovedá, že sa je na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia