Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2017, 17:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo mužom prekáža na ženách? Namyslenosť, náladovosť a aj to, že si neholia intímne partie (Anketa)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Opäť sme vyrazili do ulíc a tentokrát sme zisťovali, čo vadí mužom na nežnejšom pohlaví.

Približne pred mesiacom sme do bratislavských ulíc vyslali našu moderátorku Barborku, ktorej úlohou bolo v rámci ankety zisťovať, čo ženám najviac prekáža na opačnom pohlaví. Odpovede boli naozaj rozličné a v konečnom dôsledku sme prišli na to, že im vadí skoro všetko a mali by sme si dávať skutočný pozor na to, čo robíme, ako sa chováme a dokonca aj to, ktoré partie tela si oholíme a ktoré je naopak zakázané holiť. Aj preto sme dospeli k záveru, že určite bude stáť za to navštíviť centrum hlavného mesta ešte raz, avšak v opačnom garde. 

Tentokrát teda už s mužskou posilou v podobe šarmantného Šajma sme si anketu zopakovali ešte raz, no zastavovali sme len mužov a pýtali sa ich, ktoré vlastnosti im najviac prekážajú na nežnejšom pohlaví. Väčšina odpovedí pravdepodobne nikoho neprekvapí, no niektoré zaručene zaskočia aj silnejšie povahy. Viac už ale v samotnom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia