Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2012, 10:59
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Navnaď sa na tohtoročný Sziget!

HUDBA
Uložiť Uložené

Už 20. ročník jedného z najväčších a najlepších festivalov v Európe sa chystá v susednom Maďarsku s názvom Sziget. Určite ste už o ňom počuli, možno rozmýšlate či ísť, alebo už máte kúpený lístok. Festival bohatý na program, či už hudobný alebo či sa jedn

Už 20. ročník jedného z najväčších a najlepších festivalov v Európe sa chystá v susednom Maďarsku s názvom Sziget. Určite ste už o ňom počuli, možno rozmýšlate či ísť, alebo už máte kúpený lístok. Festival bohatý na program, či už hudobný alebo či sa jedná o sprievodné aktivity, je skvelo zorganizovaný a nemali by ste si nechať újsť tento celoživotný zážitok. Tu je menší, náhodný výber z minuloročného festivalu, z ročníka 2011, ktorý by vám mal spraviť dostatočne veľkú chuť! Nevieme sa dočkať!

Pre viac informácií sledujte ich oficiálnu web stránku sziget.hu, alebo slovenskú mutáciu sziget.sk. Takže na druhý augustový týždeň si rezervuj čas na tento nezabudnutelný festival. Ak by ťa zaujímal Lineup, sleduj menší súhrn toho najlepšieho na rok 2012, podľa nás. Článok čítaj tu.

photo via sziget.hu

Domov
Zdieľať
Diskusia