Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 16:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub Paulík

Oku lahodiaci vizuál, temné mysteriózne prvky a sci-fi, aké tu ešte nebolo. Taký je debutový trailer pre thriller Annihilation

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Natalie sa ocitne v naozaj prapodivnom svete, čo poviete?

O očakávané science fiction Annihilation sa z režisérskej i scenáristickej stoličky postaral Alex Garland (Ex Machina). Hlavnú postavu filmu si zahrá talentovaná a krásna Natalie Portman, ktorá prevezme úlohu vedkyne a manželky. Po tom, čo sa jej partner (Oscar Isaac) z takzvanej Area X vráti k nespoznaniu zmenený, sa vedkyňa vydáva do danej oblasti, aby zistila príčinu jeho mimoriadne rozdielneho chovania. Prvé ukážky z filmu boli predstavené na tohtoročnom CinemaCone a podľa všetkého zanechali v divákoch veľmi silné dojmy. Okrem Isaaca a Portman sa vo filme objavia aj herci, ako napríklad Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Tessa Thompson (Westworld), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) a Sonoya Mizuno (Ex Machina). 

Annihilation v žánre sci-fi prichádza s celkom neobvyklou zložkou, pretože väčšinu jeho hereckej zostavy majú tvoriť ženy. Snímka bude natočená podľa rovnomenného románu Jeffa VanderMeera, no ako sám tvrdí, filmový Annihilation sa bude od toho knižného značne líšiť. Najmä teda v záverečnej časti, ktorú autor označil za poriadny "mindfuck", o ktorom sa bude ešte dlhú dobu diskutovať. Premiéra je plánovaná na 22. februára (únor) 2018. O prvom oficiálne publikovanom zábere z filmu sa režisér vyjadril nasledovne: „Je to ich prvé hmatateľné stretnutie s čímsi zvláštnym. Aligátor (na foto nižšie) je význačný fyzickými prvkami, ktoré k nemu nepatria. Začínajú si uvedomovať, na akom zvláštnom mieste sa vlastne nachádzajú." Ak nás trailer neklame, dostaneme veľmi, veľmi nezvyčajné sci-fi s množstvom mysteriózna a thrillerovej atmosféry. My sa už veľmi tešíme, a čo vy?




Oku lahodiaci vizuál, temné mysteriózne prvky a sci-fi, aké tu ešte nebolo. Taký je debutový trailer pre thriller Annihilation
Zdroj: ew.com
Domov
Zdieľať
Diskusia