Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 11:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák mal doma 7-tisíc dávok marihuany, stovky tabliet extázy, heroín aj kokaín. Drogový kontraband za 40-tisíc eur mu zhabali policajti

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Mastičkár z Maduníc si vôbec nežil zle.

Slovenská polícia sa na svojom Facebooku pochválila najnovším drogovým úlovkom. Nešlo o žiadneho mladíka s jednou dávkou marihuany, ale o takzvaného mastičkára, ktorý drogy vyrábal aj predával a nežil si vôbec zle. 26-ročný Slovák z Maduníc skončil po domovej prehliadke v putách, pretože policajti v jeho príbytku objavili drogový kontraband, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani skúsený obchodník. Viac ako 3,5-kilogramu marihuany, 479 tabliet extázy, heroín či kokaín v hodnote viac ako 40-tisíc eur uskladňoval vo vlastnom dome a potom z nich vyrábal aj rôzne produkty ako mastičky, ktoré predával na sociálnych sieťach.

Polícia ho mala na muške už niekoľko mesiacov a do domu išla na istotu a ani samotný muž nijak neprotestoval, ku všetkému sa priznal a rovno svoj drogový kontraband policajtom vydal. Mladý muž mal doma aj značnú finančnú hotovosť, ktorú teraz ani len nebude môcť použiť na kvalitného právnika, a obhajobu bude zaručene potrebovať, pretože po obvineniach z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok a obchodovania s nimi mu hrozí 15 až 20 rokov za mrežami.  

Domov
Zdieľať
Diskusia