Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 9:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Natočí Matthew Vaughn Man of Steel 2? Režisér Kingsman, Kick-Ass a X-Men: First Class už rokoval s Warner Bros.!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak by sa tak stalo, Vaughn by natočil optimistickejší film plný nádeje.

Meno Matthew Vaugn snáď na Filmkulte netreba predstavovať. Režisér Hviezdneho prachu, X-Men: First Class, Kick-Ass, Kingsman a Po krk v extáze je u nás veľmi obľúbený. Nakoniec, aby aj nie, keď natočil také pecky. A aj keď sa mu s najväčšou pravdepodobnosťou Kingsman 2 nepodarilo podľa jeho predstáv, nič to nemení na tom, že každý jeho film stojí za všetku našu i vašu pozornosť. Možno pri Eggsym doplatil na svoje pravidlo nerobiť sequely, no o tom zase v inom článku. 

Momentálne máme oveľa zaujímavejšie informácie, keďže Matthew priznal, že rokoval so štúdiom Warner Bros. o režírovaní Man of Steel 2! Prezradil, že sa chystá na Kingsman 3 a napísal už aj pár scén, no Supermana miluje a vážne o ňom vo Warneri debatovali. Zároveň dodáva, že ak by Man of Steel 2 predsa len natočil, bolo by to oveľa zábavnejšie a pestrejšie než v prípade jednotky od Zacka Snydera. Tú síce vychválil, no podľa jeho názoru divák nemá z filmu o Supermanovi cítiť Dark Knight efekt. Chceli by ste, aby Vaughn natočil dvojku? A o čom by podľa vás mala byť?

Domov
Zdieľať
Diskusia