Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 13:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Game of Thrones bude mať natočených viacero rozdielnych koncov. Ani úniky scenáru či epizód nezaručia, ktorý koniec bude skutočný

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

HBO sa pri poslednej sérii chce poistiť pred únikmi.

Seriál Game of Thrones len nedávno uzavrel svoju siedmu sériu a štáb spoločne s hercami sa už pripravujú na nakrúcanie tej úplne poslednej. Siedma séria so sebou priniesla niekoľko prekvapení a okrem nadšených hodnotení aj kritiku, avšak obrovským negatívom počas jej vysielania boli neustále úniky informácií. Hackerské útoky, zdroje zvnútra produkčného tímu aj samotné HBO zverejňovali informácie o celej siedmej sérii týždne dopredu, takže človek si mohol prečítať scenár poslednej časti a mohol sa na pozeranie jednotlivých epizód vykašľať.

Pred natáčaním ôsmej série sa však udejú zmeny v bezpečnostnom nastavení produkcie Game of Thrones a programový riaditeľ HBO Casey Bloys dokonca prezradil, že tvorcovia chcú únikom informácií nielenže zamedziť, ale ak by sa už objavili, aj všetkých poriadne zmiasť. Režiséri budú pri natáčaní poslednej série pripravovať viacero rôznych koncov, z ktorých bude samozrejme iba jeden pravdivý a skutočný, a tak aj v prípade úniku budú musieť diváci počkať do poslednej epizódy, aby sa presvedčili, ako sa seriál skončí.  

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia