Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 0:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

James Franco vás v bláznivom skutočnom príbehu The Disaster Artist zavedie do zákulisia vzniku jedného z najhorších filmov všetkých čias

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

James Franco sa predstavuje ako tvorca kultovej filmovej katastrofy s názvom The Room.

Existuje strašne veľa brakových a zlých filmov. Ale The Room z roku 2003 od istého Tommyho Wiseaua je úplne iný kaliber. Wiseau totiž stvoril niečo neopakovateľné. Ide o nepochybne jeden z najhorších počinov kinematografie, ale znamená to však, že by nestál za videnie? Ani náhodou. Ide totiž o skvelú zábavu, klenot zlých snímok, ktorý má v Amerike obrovské zástupy fanúšikov a kultový status (kritici The Room označili za "Občana Kanea zlých filmov"). V snímke The Disaster Artist nahliadneme do zákulisia výroby práve tohto filmu. Pokiaľ ste ho nevideli, rozhodne zapátrajte na internete, stojí to za to!

Réžiu obstaral James Franco, ktorý si aj zahral samotného Tommyho Wiseaua. Okrem neho uvidíme celú plejádu skvelých hercov, ako Seth Rogen, Alison Brie, Zac Efron, Zoey Deutch, Dave Franco, Sharon Stone či Josh Hutcherson. Scenár vznikol na základe knihy herca Grega Sestera (v The Disaster Artist ho stvárni Dave Franco). Trailer láka na skutočne zábavný kúsok a už teraz môžeme povedať, že Francovi sa podarilo zachytiť originálny hlasový a herecký prejav Tommyho Wiseaua na jednotku. The Disaster Artist sa navyše zatiaľ teší mimoriadne priaznivým kritikám (82% na Metacritic), takže sa rozhodne tešíme. Do širokej americkej distribúcie sa snímka dostane 8. decembra (prosinec) 2017.

A pre porovnanie:

herecká kreácia Tommyho Wiseaua a Jamesa Franca v The Disaster Artist:

Domov
Zdieľať
Diskusia