Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 13:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dokonalé postavy na tróne nahradili prirodzené miery. Najkrajšia žena Spojených štátov očarila všetkých

MÓDA
Uložiť Uložené

Víťazka prestížnej súťaže krásy bude zaručene polarizovať diskutujúcich v komentároch.

Každoročne sa za veľkou mlákou, teda konkrétne v Atlantic City, koná prestížna súťaž krásy, ktorá tento rok počas poslednej nedelňajšej noci oslávila už 97. narodeniny. Ako už mnohí vedia, na tejto udalosti sa predstavujú reprezentantky všetkých 50 štátov a jedna za District of Columbia, no už tradične porota nehodnotí len zovňajšok, ale aj iniciatívu dievčat v rámci pomoci spoločnosti, svetonázory, talent aj samotné zmýšľanie. Množstvo subjektívnych veličín hodnotí súbor skúsených jedincov, ktorí v aktuálnom roku napriek obrovskej konkurencii modeliek s dokonalými mierami vybrali tmavovlásku Caru Mund zo Severnej Dakoty

23-ročná Cara je známa napríklad svojou verejnou kritikou súčasného amerického prezidenta a jeho rozhodnutí, a tak si pochopiteľne túto možnosť nenechala ujsť ani počas slávnostného večera. Víťazku však teraz čaká mnoho povinností a prijatie titulu najkrajšej ženy Spojených štátov je v skutočnosti len začiatkom náročnej cesty. Intenzívne sa bude venovať projektu Make-A-Wish Passion with Fashion, ktorý vznikol z jej vlastnej iniciatívy pred desiatimi rokmi na charitatívne účely. Udalosť sa úspechu teší doteraz a s intenzívnou podporou známej Miss America Organization bude jej dosah ešte väčší. Zaujímavosťou je, že tento projekt podporil aj Barack Obama, a to ešte v roku 2011.

Domov
Zdieľať
Diskusia