Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. septembra 2017, 12:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dráma Only the Brave rozpovie skutočný príbeh hasičov, ktorí obetovali životy v boji s požiarom. Navnaďte sa pútavým videom zo zákulisia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér snímok TRON: Legacy a Oblivion na chvíľu opustil žáner sci-fi, aby nám mohol na strieborných plátnach priblížiť silu ničivého arizonského požiaru z roku 2013.

Hviezdne obsadená dráma Only the Brave, ktorá nám pod dohľadom režiséra Josepha Kosinskiho (TRON: Legacy, Oblivion) rozpovie skutočný príbeh elitných hasičov z leta roku 2013 a odhalí ich boj proti ničivému požiaru, vstúpi do našich kín už tento mesiac. Po nedávnom oficiálnom a zároveň skutočne lákavom traileri však štúdio Columbia Pictures zverejnilo celkom nový featurette (pod textom). No a ten okrem ďalších doposiaľ nevidených záberov ponúka aj zaujímavý pohľad do samotného zákulisia, vďaka ktorému sa dozvieme, ako prebiehalo natáčanie a čo všetko vlastne taká práca hasiča obnáša. Premiéra snímky je naplánovaná na 21. septembra (září) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Zájdete na Only the Brave do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia