Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 14:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na svoju extázu si na festivale napísal meno aj telefónne číslo, keby ju stratil. Našla ju však policajná hliadka

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Austrálsky festival priniesol aj mimoriadne úsmevný moment.

Na konci augusta sa v austrálskom Queenslande konal festival Maroochydore Music and Visual Arts Festival. Zabaviť sa tam prišlo viac ako 6300 návštevníkov a minimálne jeden z nich sa svojou vlastnou hlúposťou inkriminoval priamo pred políciou, pretože si na festival priniesol aj plastové vrecúško s extázou. Na tom by možno na festivaloch nebolo nič zvláštne, keby si chlapík svoje vrecúško nepopísal vlastným menom aj telefónnym číslom len pre prípad, že by ho niekde stratil.

V opojení hudobnej a drogovej zábavy mu napokon vrecúško skutočne niekde vypadlo a našli ho tí najmenej povolaní ľudia, pretože vrecúško objavila rovno policajná hliadka a vyšetrovanie skončilo ešte skôr, ako sa vôbec začalo. Vďaka telefónnemu číslu aj menu už policajti nemali veľký problém vyhľadať a vypočuť majiteľa vrecúška, ktorý už v súčasnosti čelí obvineniu z prechovávania návykových látok a na svoj geniálny nápad bude zrejme ešte dlho spomínať. Jediná pozitívna správa je možno tá, že počas konania festivalu policajti zadržali ďalších viac ako 50 ľudí kvôli rôznym skutkom spojených s drogami, takže aspoň nebol jediným. Na vrecúško s drogami si však nikto okrem neho svoje údaje nenapísal.  

Na svoju extázu si na festivale napísal meno aj telefónne číslo, keby ju stratil. Našla ju však policajná hliadka
Zdroj: Queensland Police
Domov
Zdieľať
Diskusia