Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2017, 19:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Navštívili sme autonómne poľské stanové mestečko na Hip Hop Kempe. Zakázaným miestom nás previedli jeho odvážni obyvatelia (Video)

REFRESHER POĽSKO
Uložiť Uložené

Kvôli poslednému videu z tohtoročného Hip Hop Kempu sme sa rozhodli navštíviť miesto, kam sa človek bez poľského pasu štandardne vstúpiť neodváži.

Hip Hop Kemp 2017 je už nenávratne preč a s ním aj mnoho zážitkov, ktoré sa, žiaľ, v aktuálnom ročníku týkali hudby len veľmi okrajovo. Slabší line-up sme si tak boli nútení vykompenzovať v areáli mimo stageov, čo ste mali možnosť vidieť aj v reporte, ktorý už je nejaký čas vonku. Už pri jeho vydaní sme vám sľúbili aj špeciálne video z návštevy autonómneho stanového mestečka, kde žijú primárne najvďačnejší návštevníci z Poľska. Tí majú vo zvyku stráviť na letisku pri Hradci Králové dokonca ešte aj dva týždne po festivale a tomu odpovedajú aj prípravy a samotné vybavenie. 

Rozhodli sme sa teda dať vám možnosť nahliadnuť na toto už na prvý pohľad nebezpečné miesto, kam bežne žiadny rapový fanúšik z Kempu nevkročí. Miesto sme z bezpečnostných dôvodov navštívili v popoludnajších hodinách, teda za denného svetla. Viac už ale v samotnom videu, ku ktorému sme na Youtube pridali aj titulky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia