Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2017, 16:17
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Chceš mať Galaxy Note8 medzi prvými? Siahni po predobjednávke a dostaneš aj dokovaciu stanicu DeX

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Celkom užitočná kombinácia.

Samsung nám v priebehu minulého týždňa predviedol dlho očakávaného nástupcu za problémový kúsok Galaxy Note7 z minulého roka, ktorý hodlá priniesť do obchodov už o pár dní. A aby prilákal pozornosť, v rámci predbežných objednávok ponúka každému potenciálnemu záujemcovi cenný darček. Ak si novinku Galaxy Note8 niekto rezervuje už teraz, dostane k nemu dokovaciu stanicu DeX v hodnote okolo necelých 150 eur úplne zdarma.

Čo všetko je pre to potrené spraviť? Navštíviť e-shop nikita.sk a siahnuť po predobjednávke jednej z dvoch dostupných 64 GB verzií buď v čiernom alebo zlatom prevedení. Smartfón by mal doraziť na pulty 15. septembra.

Chceš mať Galaxy Note8 medzi prvými? Siahni po predobjednávke a dostaneš aj dokovaciu stanicu DeX
Zdroj: Samsung

Kombinácia Galaxy Note8 s dokovacou stanicou umožní transformáciu mobilného zariadenia na šikovný osobný počítač s vlastným monitorom, vlastnou klávesnicou a vlastnou myškou. Stačí len pripojiť všetky nevyhnutné kábliky a z mobilného používateľského prostredia operačného systému Android sa stane používateľské prostredie, ktoré bude po vizuálnej stránke pripomínať Windows. Samozrejmosťou preto sú aj optimalizované aplikácie.

Odporúčané
Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko 18. januára 2024, 14:30

Technické špecifikácie novinky pozostávajú z obrovského, až 6,3-palcového Super AMOLED displeja, výkonného čipsetu Exynos 8895, 6 GB operačnej pamäte RAM, duálneho fotoaparátu, 3 300 mAh batérie, slotu pre microSD kartu a tiež z pokročilého biometrického snímača očí. 

Samsung Galaxy Note8 nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk

Chceš mať Galaxy Note8 medzi prvými? Siahni po predobjednávke a dostaneš aj dokovaciu stanicu DeX

Domov
Zdieľať
Diskusia