Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2017, 12:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

American Horror Story: Cult predstavuje plnohodnotný trailer! Nová séria bude prepojená s hrôzu naháňajúcim klaunom Twistym z Freak Show

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Donald Trump a klaun Twisty v jednom seriáli? Tá predstava nás desí i rozosmieva zároveň.

Michigan 2016, je to oficiálne, Donald Trump sa stáva novým prezidentom Spojených štátov amerických. Ako z ukážky vidíme, niektorí sa tešia (Evan Peters), iní sú z jeho výhry pomerne nešťastní (Sarah Paulson). Zatiaľ sa môžeme o zakomponovaní Donalda Trumpa do seriálu iba dohadovať, ale z traileru by sa dalo vyvodiť, že víťazstvom súčasného prezidenta USA vo voľbách sa všetko jednoducho začalo zhoršovať. Sledujeme psychické problémy jednej z hlavných predstaviteliek, časopis so starým dobrým klaunom Twistym a akýsi kult šialených klaunov, ktorých pravdepodobne vedie cholerický Evan Peters (ten, ktorý po oznámení Trumpovej výhry nevedel udržať svoju radosť na uzde). 

Za AHS: Cult stojí scenárista a režisér Ryan Murphy a v seriáli uvidíme okrem Sarah Paulson a Evana Petersa aj hereckých predstaviteľov, ako Alison Pill, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Colton Haynes či Adina Howard. Premiéra je plánovaná 5. septembra (září) 2017 a čakať nás má presne 11 epizód. Aké sú vaše dojmy z prvej upútavky? Dáte siedmej sérii ešte šancu? Alebo patríte medzi divákov, ktorí to s American Horror Story skrátka vzdali a nemienite už seriálom strácať svoj čas?

Domov
Zdieľať
Diskusia