Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2017, 16:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Punisher so skvelým Jonom Bernthalom v prvej akčnej ukážke prednáša svoje temné posolstvo - pomstu. Z jeho slov sa vám zatají dych

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Brutálneho Punishera alias Jona Bernthala niektorí z vás mohli vidieť už v seriálovom Daredevilovi.

Fanúšikovia seriálu Daredevil určite poznajú drsného Punishera (Jon Bernthal), ktorému Netflix v spolupráci s Marvelom prisľúbili vytvorenie vlastného seriálu. Hereckému predstaviteľovi Jonovi Bernthalovi sadla rola tvrďáckeho Franka Castlea alias Punishera na jednotku, a tak niet divu, že divácke prosby boli vypočuté a my sa teraz môžeme spoločne pozrieť na prvý teaser trailer k tomuto dramaticky a temne pôsobiacemu seriálu.

V ňom okrem Bernthala (Walking Dead, Sicario) uvidíme aj krásnu Deborah Ann Woll (True Blood, Daredevil), ktorá hrá postavu Karen Page a k dvojici sa mimo iného pripájajú herci, ako Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach (Micro), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Michael Nathanson (Sam Stein) a ďalší. Prvá upútavka síce nie je tak krvavá ako by sme mohli očakávať, ale bolo by mimoriadne naivné myslieť si, že by nám tvorcovia ihneď všetko predostreli na zlatom podnose. S tým, čo sme ale dostali, vyjadrujeme nadmernú spokojnosť! A čo vy? Viac o postavách z pripravovaného seriálu si môžete prečítať v našom článku.


„The past is more than memories, it’s the devil you sold your soul to. He’s coming. He’s coming to collect...“

Domov
Zdieľať
Diskusia